Hvem er vi?

Ola Bjerke og Maiken Tømta

Vi er et samboerpar som ved årsskiftet 2018, sammen med 3 hunder tok over familiegården til Ola.

Ola er 28 år og jobber til vanlig som tømrer og brannkonstabel i brannvesenet. Maiken på sin side er 25 år og utdannet ergoterapaut, intstitusjonskokk og hundemassør. Til vanlig jobber Maiken som kokk på Hurdal syn- og mestringssenter.

På Nilsstua foregår det fremdeles produksjon av gorvfór, men helt siden Maiken og Ola overtok i 2018 har de hatt lyst til å utvide – og i 2019 flyttet de første alpakkaene inn. De har blitt en del av familien på Nilsstua. Alvin og gjengen er rolige og helt spesielle dyr med mye personlighet som bringer glede og positiv energi inn i hverdagen på gården.

Mye av grunnen til at valget falt på alpakka var fiberproduksjon – som spinnes til garn, i tillegg til deres rolige vesen. På gården fokuseres det på avl av dyr med god fiberkvalitet og full kontroll på hele prosessen slik at dyra har det best mulig. Nå er derimot ønsket at flere skal få oppleve hvor flotte alpakkene er og bli bedre kjent med dem på nært hold. Alvin og gjengen på gården gleder seg til å møte deg.